Suomalaisen B2B-markkinoinnin Oscar-gaala
Maaliskuisessa Hollywoodissa jaetaan Oscarit tänä vuonna jo 90. kerran. Juhlavuoden kunniaksi on paras mahdollinen hetki käynnistää myös suomalaisen B2B-markkinoinnin oma Oscar-perinne.

Miksi? Perusteluksi riittää jo se, ettei kunniamainintoja voi koskaan olla millään saralla liikaa, eikä palkintogaalojen loistetta ja kunniaa sovi rajoittaa pelkkään elokuvamaailmaan.

Tässä siis, hyvät naiset ja herrat, suomalaisen markkinointikentän Oscar-ehdokkaat parhaiden nais- ja miespääosien esittäjiksi, parhaan kuvituksen palkinnon pokkaajaksi, sekä muutaman muun relevantin palkintokategorian voittajiksi.

Säännöt?

Advance B2B:n henkilökunta on nimennyt eri kategorioiden ehdokkaat, mutta voittajat valitaan kaikille avoimella äänestyksellä. Tulokset julkistetaan Advance B2B:n blogissa samaan aikaan kun elokuvien Oscarit jaetaan Hollywoodissa. Simple as that.
Äänestä
 
BEST PICTURE

Best picture kääntyy markkinoinnin Oscar-gaalassa luonnollisesti muotoon "paras oma media".

Kriteereinä listalle pääsyyn on käytetty laadukasta sisältöä sekä niistä rakentuvaa omaa content hubia: blogikirjoituksia, infograafeja, podcasteja, videoita, ladattavia oppaita sekä muiden sisöltöformaattien luovaa käyttöä ja yhdistelemistä.

 
BEST ACTRESS IN A LEADING ROLE

Parhaan naispääosan Oscar-palkinto annetaan markkinoinnin parissa työskenneelle naiselle, joka on yltänyt erinomaisiin suorituksiin.

Ehdokkaiksi on valittu henkilöitä, jotka ovat erinomaisten suoritusten ohella osallistuneet aktiivisesti alan keskusteluihin sosiaalisessa mediassa.
 
BEST ACTOR IN A LEADING ROLE

Parhaan miespääosan Oscar-palkinto annetaan markkinoinnin parissa työskenneelle miehelle, joka on yltänyt erinomaisiin suorituksiin.

Ehdokkaiksi on valittu henkilöitä, jotka ovat erinomaisten suoritusten ohella osallistuneet aktiivisesti alan keskusteluihin sosiaalisessa mediassa.
 
BEST CINEMATOGRAPHY

Parhaan kuvauksen Oscar-palkinto jaetaan parhaalle kuvitukselle omassa mediassa.

Kenelle näistä palkinto mielestäsi kuuluu?


 
BEST SHORT FILM (CONCEPT)

Parhaan lyhytelokuvan Oscar-palkinto jaetaan hyvälle ja systemaattiselle videomarkkinoinnille. Mikä/kuka näistä on mielestäsi paras?
 
BEST SOUND MIXING

Parhaan äänen Oscar-palkinto jaetaan parhaalle podcast-sarjalle.

Mikä näistä ansaitsee tämän kunnian?


 
BEST WRITING (ORIGINAL)

Paras B2B-markkinoinnin aiheita käsittelevä kirjoittaja juuri nyt?
(Saa myös perustella, palaute toimitetaan perille.)
 
HONORARY AWARD

Kenelle antaisit B2B-markkinoinnin yleisen kunniamaininnan?
(Saa edelleen perustella, palaute todellakin toimitetaan perille.)
 
BEST TITLE WRITING

Otsikkopalkinto on jaettu Oscar-gallassa vain kerran (vuonna 1929).

Mutta kuka kirjoittaa parhaat otsikot tätä nykyä?
 
JUVENILE AWARD

Tätä palkintoa jaettiin Oscar-gaalassa vuosina 1934-1960. Kategoria herätköön kuitenkin nyt uudelleen eloon, eli kuka nuori nouseva tähti ansaitsisi mielestäsi tulla nostetuksi parrasvaloihin?
Kiitos vastauksistasi! Suomalaisen B2B-markkinoinnin Oscarit jaetaan maaliskuun neljäs päivä samaan aikaan, kun elokuvamaailman oscarit jaetaan Hollywoodissa.
Powered by Typeform
Powered by Typeform