Kuka Advancelaisista olisi sinulle sopivin kesäheila?
Aloita heilan etsintä
paina ENTER
Advancen kesäheilasi on Mikko!

Mikon kanssa pääset pelaamaan golfia, juomaan viiniä sekä kuuntelemaan nuorisomusiikkia - kyllä, koko kesäksi, eli harkitse vielä tarkkaan. Tosin jos nahkasta tykkäät, on Mikko kyllä hyvä valinta. Huhujen mukaan Mikko omistaa painepesurin sekä perässä vedettävän pizzakärryn, ja osaa lisäksi kaltata tomaatit. Vähän on rääväsuinen, mutta uskoo kyllä kun sanotaan.

Siispä kaikin puolin varma kesäheilamarkkinoiden Hole in One.

Näin pyydystät tämän heilan:
Laula Pikku G:n "Me ollaan nuoriso" ulkomuistista.
Ei kelpaa. Next!
paina ENTER
Advancen kesäheilasi on Sari!

Tämä heila ei suostu viettämään lomiaan Suomessa, joten mökkisaunaa, mölkkypelejä tai "valoisia kesäiltoja" et tule hänen kanssaan näkemään. Tämän kesän valintoja ovat ainakin Thaimaa ja Malesia, joten jos sellainen vain passaa, niin tässä sulle hyvä hellu.

Saattaa olla rasittava, koska haluaa kuitenkin syödä koko ajan. Vaatii skumppaa jopa aamupalalla. Herää viideltä. Muuten ihan ok.

Näin pyydystät tämän heilan:
Lahjoita hänelle ostereita.
Advancen kesäheilasi on Paavo!

Paavon kanssa vietät kesän puoliksi mökkeillen, puoliksi Italiassa. Tämän heilan voi hurmata tarjoutumalla kantamaan hänen oluensa sekä leipomalla kakun, joka näyttää ritarilinnalta. Paavo sekoittaa usein itsensä Paaviin, ja kuvittelee olevansa mm. Rooman piispa, katolisen kirkon ylin hengellinen johtaja sekä Vatikaanin päämies. Leiki mukana, paitsi jos olette Italiassa.

Näin pyydystät tämän heilan:
Puujalkavitsi. Mitä huonompi, sen varmempi saalis.
Advancen kesäheilasi on Emma!

Emman kanssa voit varautua hikoilemaan treeneissä ja syömään enimmäkseen terveellisesti. Tosin vegaanijäätelöä voi syödä vaikka koko purkillisen.

Tämän heilan kanssa päädyt todennäköisesti täydelliseen Instagram-kuvaan. Parantumaton positiivisuus voi ahdistaa jos olet itse ihan mörkö, mutta kannattaa silti kokeilla.

Näin pyydystät tämän heilan:
Vihersmoothie-ansa houkuttelee Emman luoksesi. Tämän jälkeen käytä haavia.
Olen mörkö.
paina ENTER
Advancen kesäheilasi on Tuukka!

Metsien mies Tuukka on varma valinta eräilystä kiinnostunutta kesäheilaa etsivälle. Saattaa karata katsomaan jalkapallopeliä kesken soidinmenojen. Pyöräilee sateella.

Näin pyydystät tämän heilan:
Tuukka pyydystetään samalla tavalla kuin kala.
En halua kalastaa!
paina ENTER
Advancen kesäheilasi on Edward!

Edwardin kanssa matkustat tänä kesänä Äkäslompoloon. Englannista kotoisin oleva Eetu on suomalaisempi kuin kukaan muu Advancelaisista, ja tämän heilan voi siksi hurmata mm. tietämällä mikä on partitiivi. Brittiläisen kohteliaan ja sulavakäytöksisen Edwardin rinnalla saatat tuntea itsesi mörökölliksi, mutta kello viiden tee auttaa yleensä tähän.

Näin pyydystät tämän heilan:
Mämmi-ansa.
Olen mörökölli.
paina ENTER
Advancen kesäheilasi on Inka!

Inka on taattua Juhla Mokkaa jokaiselle kesäheilaa etsivälle 20-60-vuotiaalle tummasilmäiselle komistukselle. Symppis on kuten pohojammaan keisarikunnasta saapuvat nyt yleensä sattuvat olemaan. Haluaa heilansa jämpteinä ja kunnollisina.

Näin pyydystät tämän heilan:
Tee mahdollisesta suhteestanne SWOT-analyysi
Advancen kesäheilasi on Jussi!

Jussi on Pirkkalan ainoa hipsteri sekä sivutoiminen puuhuutaja. Sulkee verhot kun näkee naapurin puutarhahommissa. Tämän heilan voit hurmata mm. kebab-annoksella sekä evääksi otetulla oluella. Turha kuitenkaan haaveille romanttisesta metsäretkestä, sillä Jussi omistaa pelkkiä farkkuja.

Näin pyydystät tämän heilan:
Laadi mämmi-aiheinen podcast. Kun Jussi uppoutuu podcastin pariin, pyydystä hänet lassolla.
En pidä mämmistä.
paina ENTER
Advancen kesäheilasi on Hanna!

Tämän heilan kanssa vietät kesäsi tanssien ja laulaen. Tämä siksi, että Hanna-heila osaa todistetusti laulaa ja soittaa kitaraa (yhtä aikaa), ja todennäköisesti hurmaakin sinut kitarasoolollaan ennen kuin ehdit itse keksiä yhtä hyvää peliliikettä. Ulkonäöltään herkkä kukkanen, mutta kiivastuessaan soittaa suutaan kuin merimies.

Näin pyydystät tämän heilan:
Käyttäyty kauniisti liikenteessä. Tällaista ihmettä katselemaan unohtunut Hanna on helppo pyydystää esim. haavilla tai lassolla.
Merimies pelottaa.
paina ENTER
Advancen kesäheilasi on Pia!

Tämän heilan toive on, ettei Helsingissä satelisi liiemmin lunta tänä kesänä - täytyyhän sitä näet voida potkulautailla karkuun liian innokkaita kosijoita. Pia, eli tuttavallisemmin Pinseri viettää kesää Mikkelissä ja mökillä, ja twiittailee kollegojensa kiusaksi pelkkiä fiksuja - myös skumppapäissään ja ilman skumppaa. Luonteeltaan pinseri on eloisa, ystävällinen, vilkas ja tarkkaavainen, erittäin mukavuudenhaluinen ja lämpöä rakastava.

Näin pyydystät tämän heilan:
Sun on pakko twerkkaa, jotta voisit hurmaa.
Pidän lumisateesta.
paina ENTER
Advancen kesäheilasi on Heikki!

Se ei oo alaikäinen, vain nuoren näköinen, ne väittää. Tämä heila ei ole mikään helppo-Heikki, vaikka pelaakin välillä pesäpalloa. Heikki on hyvin taiteellinen, ja häneen voi tutustua esimerkiksi hänen omassa taidenäyttelyssään.

Näin pyydystät tämän heilan:
Lausu kiitos sotiemme veteraaneille. Viimeistele pyydys buffalo mozzarellalla.
Liian vanha.
paina ENTER
Advancen kesäheilasi on Heidi!

Tämän heilan matkassa pääset tänä kesänä lofooteille. Heidin suosioon päästäksesi tulee sinun tietää kaikki kuninkuusraveista, mutta olla muuten läpisemättä turhia. Skumpasta on hyötyä kaikissa tilanteissa.

Näin pyydystät tämän heilan:
Kauniit kukkakuvat Instagramissa saavat Heidin huomion herpaantumaan. Tällöin hyvin kevyt pyydys riittää (esim. sitruunapiirakka), etkä tarvitse lassoa tai haavia.